Anställningskyddslagen är dyrbar!

Självklart anställningskyddslag är för dyr för båda företager och privat personer.

Idag har många företag har dålig service grund av arbetsgivare kan inte direkt spark ut anställa som arbetsgivare är inte nöjd med anställa.

Socialdemokrati och vänsterparti är mycket dumma om vill behålla anställningskyddslag som gör dyra för privat personer och företager.

Dåliga service kan bekostnad på kunder t.ex Comhem övertagar Chello UPC, kunder betalar bara 700 kr för alla bredband, telefoni, TV-kabel i en paket med Comhem säger upp gammal teleabonnemang åt kunder t.ex Telia.
tyvärr Comhem har inte sagt upp gammal teleabonnemang åt kunder så Kunder betalar två teleabonnemang (Ny och gammal).

Resurs Bank har några dåliga service också. Man har 350 kr skulder och betalar senast 30 mars och satt 500 kr in Resurs in konto men sin räkning har inte fått pengar och straff avgift 125 kr för bära i skulder.

En person jobbar hos Samhall som har 15 dagar semester kvar och ansöka en vecka semester men samhall kontorist var slarvig och avlön en vecka utan semester. Vad fan kontorist är slö och slarvig, det är grund av anställningskyddslagen.

Arbetsgivare har ansvar för företag samt oskyldig för många anställning är dåliga service och sjukskrivningar pga dom kan inte direkt spark ut.

Chef vill vara berömd och duktig men tyvärr kan inte vara max berömd utan anställning vara dåliga service och kan inte spark ut anställning som chef är inte nöjd.

Thailand och Hong Kong har fantatisk många bra service grund av länderna saknar anställningskyddslag.

ANSTÄLLNINGSKYDDSLAGEN ÄR HÖGST OLÄMPLIG!

om 20 år SATSAR ALLIANS FÖR SERVICE BLIR FANTATISK NIVÅ SOM HONG KONG OCH THAILAND.

Socialdemokrati började att satsa service bli sämre från 1974 genom ny lag om anställningskyddslagen. DET ÄR IDIOT för Socialdemokrati har satsar på dåliga service som det beskostnad på privata personer och företager.

Lämna en kommentar