Är alla människor lika värd??

Säker många socialist och kommunist jobbar inom offenlig sektor och dom kommunist och socialist kallar ”Alla har lika värde” men vanlig offenlig sektor gör diskrimering mot båda handikapp och döva om jobb. t.ex 2 år sedan SDF (Göteborg offenlig sektor) som söker efter konslut för teckenspråk och står hörselskada, vuxendöva som talförmåga, hörande som behärska teckenspråk som får söker men döva kan inte söka. Det är form av diskrimering mot döv. Viktiga kan Konsult för teckenspråk väl teckenspråk. Många SDR-medlemmar blev stark kritik mot SDF. Jag undersökte genom SDF jobbar, där var flest socialdemokrati och vänsterparti som kallar ”Alla har lika värde” och har dubbelmoral som gör diskrimering mot döva. Säker mycket vanlig Socialdemokrati röstare/politik och vänsterparti röstare/politik gör diskrimering mot döva i öppen arbetsmarknad till båda offenlig sektor och privat sektor.

SDF skriver till SDR (Sverige Döv Riksförbud) förlåt för diskrimering mot döva men jag vägra om Vad SDF skriver förlåt, därför SDF tog inte anställa döv. OM SDF har tagit anställ som är döv för att förlåt så jag acceptera vad SDF sade förlåt.

Självklart socialdemokrati röstare och Vänsterparti röstare är lika mycket diskrimering mot döva som Allians röstare, det betyder dom tycker inte döva har lika värd som hörande.

7 Responses to Är alla människor lika värd??

  1. Henrik Ragnevi skriver:

    Det är ofta så att de som ska arbeta med personer med olika funktionshinder, inte själva ska ha något funktionshinder. Vilket är idiotiskt, eftersom vem förstår målgruppen bäst? Den som har ett innifrån perspektiv med egna erfarenhet, eller den som bara har det som yrke?
    Jag tror att vi med funktionshinder måste börja kräva att vi möts av personer med det egna funktionshindret i samhället.

  2. martin skriver:

    Mycket trevlig blogg!

  3. I comment when I especially enjoy a post on a site or I
    have something to valuable to contribute to the conversation.
    It’s a result of the sincerness communicated in the article I looked at. And after this post Är alla människor lika värd?? | Frihet för döva. I was excited enough to drop a leave a responsea response 🙂 I do have 2 questions for you if it’s okay.
    Could it be only me or do some of these remarks come across as if they are
    written by brain dead individuals? 😛 And, if you are writing at
    additional online sites, I would like to keep up with you.
    Could you make a list all of your social sites like your Facebook page, twitter feed, or linkedin
    profile?

  4. I am extremely impressed along with your writing skills and
    also with the format for your blog. Is this a paid subject matter or did
    you modify it your self? Either way stay up the nice quality writing, it is rare to see a nice weblog like this one nowadays..

  5. Awesome blog! Is your theme custom made or did you download it
    from somewhere? A design like yours with a few simple adjustements would really make my blog stand out.

    Please let me know where you got your design. Thank you

  6. Useful info. Fortunate me I found your web site accidentally, and
    I am surprised why this coincidence didn’t took place in advance!
    I bookmarked it.

  7. I am looking for puppy kindergarten classes. I am in Indiana, PA 15701, will travel to greensburg, etc. PLEASE email. Click http://s.intmainreturn0.com/bayy091615

Lämna en kommentar