Om mig

Jag är intresserad av aktiehandel, politik och resor.
Jag hellre lever Laissez Faire kapitalist samhälle än kommunist och Islam. Jag är radikal personfrihet och avskyr förmynderi.
Min förespråk är liberal, motstånd mot mer än 30% skattetryck och gärnar ner till 20-25% skattetryck. 25-30% skattetryck är ok för mig.
USA har 28% skattetryck, Sverige har 50% och Hong Kong har 18-19%. Idag kallar nyliberal för 5-20% skattetryck och radikal nyliberal är för 5% skattetryck.

Jag skriver i bloggen vara bild för nyliberal.

6 Responses to Om mig

  1. annika skriver:

    Hej Du Christoffern!

    Surfade förbi din blogg.
    Jag började läsa – inte ofta döva skriver så mycket som du gör

    Du har intressanta åsikter, tycker jag.
    Många dina åsikter – delar du med andra döva, jag känner.

    Enkel fråga till dig:

    Vem ska jobba på bordellerna?

    Tycker du din mamma?
    Din syster?

    Krampådig!
    Annika

  2. Christoffer Nyman skriver:

    Hej Annika!
    Jo, Det finns inte så många döva som är politik. Jag tycker hörande politik utvecklning så mycket.
    Faktisk finns det få av döva som är politik. Det finns döva som är politik som är Vänsterparti, Socialdemokrati och Moderaterna, andra parti vet jag inte. Jag tycker M-hörande är närmare till kapitalist än M-döva.
    Ni frågade mig ”vem ska jobba på bordeller?”, Det finns många olika skäl, En del av tjejer vill jobba på bordell skulle bra betala, t.ex snygg tyska tjej som är lyx prostituerad tjänar 10.000 kr på en natt ! Självklart kvinnor jobbar på bordeller får mycket bättre betalning än vanlig arbetare precis som män tar risk jobbar för ha bra betala t.ex svensk kille som är frivillig jobbar säkerhetsoldat i Irak som är hög risk för ha bra betalning som inkomst dollar 220.000 per år i skattfritt!!
    Om min mamma jobbar på bordell så jag vet inte hur känner mig, därför jag har aldrig upplever för min mamma jobbar, då hon jobbar försäljarechef i öststater. jag förstår mig hon vill inte byta från ett mycket bra jobb till jobbar på bordell. Det beror stor på vilken inkomst har mamma. Om jag är med i fattig familjen och min mamma jobbar på bordell som får bra betala som tjänar 10.000 kr på en natt så kanske jag blir glad för mamma tjänar mycket pengar så hon kan ha råd med sin barn går ett bra skola och utbildning i stället för barnarbete. Om hon jobbar från försäljning chef till jobbar på bordell så jag känner mig om hon gör dum byta från bra jobb till bordell. Jag tycker bättre mamma jobbar på bordell än skickar sina barn som är 5-10 år gammal till jobb.
    Om min syster jobbar på bordell så om vi är fattig familjen så jag förstår mig helst hon har redan två eller tre barn. Hon bör tänka på HIV-smitt och klamydia smitt om hon har inte barn.
    Det är risk och inte konstig jobbar på bordell får bra betala.
    Flest av prostituerad i bordeller kommer från fattig familjen, därför vill rädda fattig familjen.
    Många prostituerad har räddat sina familjen, det är samma precis som vi vanlig jobb räddar familjer och släkter t.ex min bror jobbar konsult ekonomi för att rädda min familjen i framtid för han behöver pengar till försörja själv och min familjen, Jag har jobb för pengar till försörja mig själv och min familjen. Bra alla min familjen har jobb!

    Kram av Christoffer Nyman

  3. Nisse skriver:

    Av det du skriver ser jag att du ar invandrare, ar du iranier? Vilket land i ost staterna bor din mamman?

  4. Mats Jonsson skriver:

    Hej christoffer!
    Kul att se dig blogga här också. jag har börjat blogga också , mest om mitt arbete med intressepolitiskt arbete för SDR.
    Mats

  5. Mikael skriver:

    Hej Christoffer,

    Mikael här från FFS, jag vill helst att du ändra texten angående vilka som sitter i styrelsen i FFS och hur och vad vi jobbar med i FFS. Vi är som en annan person har kommenterat INTE endast allianspolitiker som sitter i styrelsen. Det är väldigt viktigt att poängtera så ingen ska känna sig icke välkommen eller utanför. Vi är en idiell förening som jobbar med endast surrogatmödraskapsfrågan. Du får gärna läsa igenom stadgarna om du har några mer frågor om vad vi jobbar med. Så att du i framtiden förmedlar en mer riktig bild av oss.

    /MVH Mikael

  6. Askungen skriver:

    Läsnyfiken, en stark tankeväckande blogg!

Lämna en kommentar