Höger kristna v.s Frihet 0-1 i USA

Vad är det som Bush sopar under matta om sin kristna fundamentalist och ofrihet politik så här blir han avslöjd om sin dold. Han vill kristna att blanda i politik som form av han vill tvinga amerikan ateist blir kristna religiös.

1) Var finns det bevis om Jesus?
2) Var finns det bevis om Gud?
3) Var finns det bevis om vilken religiös som är bäst t.ex buddism, islam, kristendom eller andra? (jag är ateist men närmast till buddist.)

Carl Svanberg varnar för Bush som är kristna fundamentalist.

Jag vill hellre välja demokrati diktator än repuliken diktator.

”Vaccin” mot sexdebut inte verksamt

    Amerikanska skolelever som deltagit i särskilda projekt för att främja sexuell avhållsamhet har inte senare sexdebut än jämnåriga kamrater.

    Det visar en utvärdering som gjorts av den amerikanska kongressen.

    Den amerikanska regeringen satsar varje år runt 176 miljoner dollar (1,2 miljarder kronor) på att lära 11-12-åringar att de inte ska ha sex före äktenskapet. Flera hundra sådana utbildningsprogram pågår i upp till två år runt om i USA.

    Uppföljningen som nu gjorts visar att de som deltagit i projekten har lika många sexpartners som jämförelsegrupperna och sexdebuterar vid samma snittålder, 14,9 år. Kritikerna får nu vatten på sin kvarn. De har hävdat att det vore bättre att lägga pengarna på sexualundervisning.

    Ansvariga tjänsteman drar dock en annan slutsats: att budskapet om avhållsamhetens fördelar bör återkomma längre upp i årskurserna för att verkligen få effekt.

    – Rapporten bekräftar att de här insatserna inte är som vaccin. Man kan inte förvänta sig att en dos i mellanstadiet ska skydda ungdomarna genom hela högstadiet, säger Harry Wilson vid familjebyrån på den federala myndigheten för barn- och familjefrågor.

Det är inte konstigt frihet är så stark och Frihet har mycket lätt match mot höger kristna som är ofrihet. Amerikan börjar att förstå sig om mycket viktig folk har frihet och välja själv vad som vill ha utan något och religiösa och socialist tvingar sig. Folk behöver flexibel i samhälle genom liberal och frihet som det utmärker att fungera med frihet samhället.

t.ex det är precis som tyska autobahn har vissa frifart, därför det är utmärk fungera. Jo, tyska förare gör trivs mycket bättre med flexibel sin hastighet med frifart på autobahn.

Om kommunism och höger kristna tvingar folk som är mot frivillig ger folk bli sämre mår och trivs grund av folk har mindre flexibel i tvångmässa, det är urfunka med ofrihet.

Amerikan gör sexdebut vid 14,9 år ålder i genomsnitt. Höger Kristna är stark protest mot pedofiler, höger kristna menar om dom är kritik mot vuxna som ha sex innan äktenskap som det är bakåt 1600-talet. Höger Kristna kan gärna lika kritik mot man som är 25 år har sex med vuxen utom äktenskap som under 15 år barn som är frivillig att ha sex med något.
Nästan alla under 15 år har inte först äktenskap än.

Konservativ politik kalla mot sovjetkommunism som konservativ politik vill tvinga folk vara religiösa t.ex vissa av religiösa vill blanda i politik och tro på gud mot Sovjetkommunism som vill tvinga folk vara ateist t.ex Sovjet förbjöd religiösa med lagmedel.

Mina åsikt:

Det bör inte religiösa som blandar i politik och bör folk få att välja själv vilken religiösa, annat eller ateist. 100% ok gör man konservativ privat aktiv utan konservativ politik.
Viktig är dom frivillig om vara med vilken religiösa, annat eller ateist utan blir tvinga något som är liberalidé för politik för spel inga roll man som är konservativ privat aktiv eller liberal aktiv.
Det bör inte politik tvingar folk vara ateist heller.

2 Responses to Höger kristna v.s Frihet 0-1 i USA

  1. Erik Lundmark skriver:

    Det roliga är att Bush inte alls är lika religiös som fundamentalisterna; det säger en del om ”sionisterna” i USA…

    Appropå USA och hur de gör saker där borta läste jag för en tid sen en artikel om omskärelse; det har bildats en industri kring sjukhusen och barnavårdscentralerna, där de intalar föräldrarna att omskära sitt barn direkt efter födseln (för en summa av 200-300$). ”Avfallet” samlas sedan in och sälj till foskningsinstitut.
    Detta har lett till att det anses ”fult” att Inte vara omskärd, nästan ”avvikande”.

    Bara inte resten av världen dras med ner när det landet går under…

  2. […] Höger kristna v.s Frihet 0-1 i USA 75 2) 250 000 unga lever i “fattigdom” 16 3) Fler unga döva som är frivillig stjäl […]

Lämna en kommentar