KD skyller homosexuella vara pedofiler (Varning!)

Många (inte alla) kristna skyller mycket på homosexuella vara pedofiler, det är inte sant utan det finns bara få av hetero, homo och kristna vara pedofiler. Det är märkvärdligt om bibel och kristna säger alla människor är lika värd men varför kristna kränker mot homosexuella och tycker viktigt om det finns diskriminering mot homosexuella med lagmedel? Bush är kristna och vill absolut inte avskaffa helt stallinst ide t.ex Bush stoppar stamcell forskare, förbjuder homosexuella som jobbar militär och stoppar frihet på spelmarknad t.ex pokerspel i internet stängas. Bush är ren lögnare propagande om frihet. Vita Huset är kristen fumdament och vill ta över helt USA.

Höger kristna har börjat chanslös mot USA efter amerikan blir liberal ide. Höger kristna och Bush vill bestämma över folk precis som vad socialdemokrati styr över folk.

KD är mest fiend mot homosexuella i alla riksdagpartiet och försöker att stoppa motion som är vänligare homosexuella. Säker Kristdemokrati gör pladder om ”homosexuella är pedofiler” för att bäst propagande och argument för diskriminering mot homosexuella annars klara inte sig argument annat än ”homosexuella vara pedofiler”. Det är inte konstigt KD vill besvara om diskriminering mot homosexuella med lagmedel.

En del av riksdagmän blir hjärntvätt av vad KD gör pladder om ”homosexuella vara pedofiler” och vad KD har SKITSNACK om Homosexuella.

Peter Sikström har problem med sina två biologisk surrogatbarn som fick avslog av skattemyndig om barnet blir svenska medborgare pga barnet född i USA. Svenska lag gäller inte utlänska barn blir svenska medborgare med svenska pappor.

 Länker

1) Hård kamp för ensam vårdnad

2) Nyblivna svenska pappor diskrimineras och förnedras

 Brigitta Olsson har lämnat motion om ändra lag för ensamstående pappor från 27 oktober men motionen har fått avslag av socialutskottet utan några egentliga skäl. SOCIALUTSKOTTET VAR MÅLLÖSA om argument för diskriminering mot homosexuella och pappor, dom blev tvång att bara enkel att vägra motionen istället för argument för diskriminering mot homosexuella och pappor. Det kan ligga bakom KD och kristna pladdrar om ”homosexuella vara pedofiler” och ”olämplig pappor som vårdna sitt barn”.

KD gör argument ”olämplig pappor som vårdna sitt barn” för att vill större chans behålla diskriminering mot homosexuella.

Barbro Westerholm (Fp) gör vidare analysera om vad skäl motionen har blivit avslag ändå, det låter jätte bra.

Kristdemokrati kan gärna gå bakåt till 1800-talet konservativ som vill förbuda pappor som vårdnar sin barn och tycker bara kvinnor får vårdna barn. Tyvärr många Kristdemokrati har fördomsfulla mot pappor som vårdnar sitt barn.

Det är väldig bättre personer som är konservativ privat aktiv och nyliberala politik men tyvärr KD vill båda konservativ aktiv och konservativ politik. Varför KD gör inte ändra liberal politik med konservativ privat aktiv kvar?

3 Responses to KD skyller homosexuella vara pedofiler (Varning!)

  1. Lars skriver:

    Vita Huset vill ta över hela USA? Du har nog missförstått USAs styrelseskick. Från Vita Huset styrs USA, således har Vita Huset redan makten över USA och behöver inte jobba mer för att ta över USA. Bush i synnerhet behöver inte jobba för att ”ta över USA”, eftersom han ändå inte kan bli vald ytterligare en mandatperiod.

  2. christoffern skriver:

    OK, Ursäkt jag skriver fel, jag menar höger kristna vill överta hel USA som blir teokrati.

  3. haha skriver:

    hahaha!
    Nej, jo hahaha

Lämna en kommentar