Varför dom vill diskrimering mot rika??

Varför vänsterparti och Socialdemokrati gör diskrimering och fördomsfulla mot rika med progressiv inkomstskatt, förmögenhetskatt och fastighetskatt??

Progressiv inkomstskatt är orättvis skatt, fördomsfulla mot rika och diskrimering mot rika.

Låginkomsttagare (200.000 kr årinkomst) betalar BARA 30% i skatt och höginkomst (över 600.000 kr årinkomst) betalar 60% i skatt. Höginkomsttagare betalar alla tre kommun inkomstskatt, stat inkomstskatt och värnskatt och låginkomsttagare betalar att behöva BARA kommun inkomstskatt. Det är diskrimering mot höginkomsttagare.

Självklart Vänsterparti och Socialdemokrati gjort diskrimering och ha fördomsfulla mot höginkomst och rika även utsätter mot höginkomsttagare.

Förmögenhetskatt för dom har tillgång minst 1,5 miljon kr i dektlaration.
S och V är motstånd mot Allians som vill ta bort förmögenhetskatt, därför S och V vill behålla diskrimering mot rika. Icke rika behöver inte betala extra skatt och rika betalar extra skatt som gjort av Socialdemokrati och Vänsterparti.

Fastighetskatten är diskrimering också så Allians vill ändra fastighetskatt för icke diskrimering mot dyra bostad och villor.

Allians gör inte acceptera diskrimering mot höginkomsttagare och förmögenhet, därför vill ändra för bort diskrimeringen.

Platt inkomstskatt är FRI från diskrimering och Allians tar ett steg bort värnskatt.

2 Responses to Varför dom vill diskrimering mot rika??

  1. Politik handlar inte sällan om avvägningar.

    Jag anser att ett av de viktigaste målen för aliansen är att återge de rika förtroendet för att Sverige är ett bra land att göra affärer i och att bo i. Vi som är fattiga skall ej vara avundsjuka på de rika utan se dem som tillgångar vi kan dra nytta av. Om miljonärerna flockas i ett visst land förbättras ekonomin och detta drar med sig den allmänna nivån uppåt.

    Vad gör alliansen göra?

    För att vinna nästa val föreslår jag sänkt moms. Detta gynnar inte de rika så mycket, men det gynnar de fattiga som får mer för sina knappa slantar. Alliansen måste bli populär bland normalinkomsttagare och låginkomsttagare, eftersom de representerar fler röster. Då de rika förstår att alliansen är populär ökar förtroendet för att sossarna inte kommer tillbaka och detta är viktigt.

    Steg nummer två bör vara att slopa kapitalskatten, förmögenhetsskatten och den statliga inkomstskatten. Fastighetsskatten måste slopas, eftersom detta är ett vallöfte.

    Men hur skall detta betalas? För det första är svenska staten snart skuldfri. För det andra ger lägre omos mera turism, mera jobb och mera omsättning.

    Slopad kapitalskatt ger fruktansvärd omsättningsökning på börsen och ökad tillgång på riskvilligt kapital. Slopad statlig inkomstskatt gör Sverige till ett höginkomsttagarparadis. Företagen trivs, expanderar och betalar andra skatter. Med slopad förmögenhetsskatt kommer massor av svenska miljonärer dra hem från Lausanne, Zürich och London

    De skattesänkningar som direkt gynnar låginkomsttagare skall genomföras före valet 2010 och de som ”gynnar de redan rika” skall genomföras efter valet 2010. 2014 är Sverige ett toppenland för business och företagsamhet och Faster Måna ingenting.

  2. Philip Olsson skriver:

    Kan inte mer än att hålla med, Sverige som är så överdrivet hård mot diskriminering i alla andra frågor. Men de rika ska straffas! och orättvisa skapar bitterhet som får de rika att flytta med sina företag från detta fagra land. (som skapar jobb och möjligheter till alla andra, och eventuellt blir dom också rika.. mer chanser att satsa på annat osv)

Lämna en kommentar