250 000 unga lever i ”fattigdom”

City tidningens artikeln om 250.000 barn lever fattigdom. Det är inte riktigt fattig barn och Sverige finns ”inte” fattiga. Om föräldrar eller ensamståend mamma var arbetslös så får socialbidrag för bostad, mat och kläder för båda mamma och barn.
Om familjen har inte hem så det betyder dom är fattig. Svenska kallar barn är ”fattiga” är mycket högre levernadsstandard än mellanklass (icke fattig) thailänska familjen som har jobb.
Fattiga barn är grund av främst föräldrar är slarvig med sin kontroll ekonomi t.ex slösar pengar till supa, stor skulder, spender pengar till cigretter, spel bort pengar och spel poker bort pengar leder barn var fattig. Föräldrar har dålig ansvar med egen ekonomi.
Det är inte ovanligt föräldrar är slarvig med kontroll sina ekonomi, därför 13% av barn är ”fattigdomsgräns”.
Om föräldrar som har låginkomst eller är arbetslösa och gör rätt använder pengar så barn får mycket bättre än hos slarvig föräldrar.
Ann-Helén Laestadius (författare) skrämmer med propagande för Socialdemokrati och Vänsterparti, därför sannolika är hon socialist som hon ser fram Socialdemokrati skulle vinna igen vid val 2010.

Ann-Helén Laestadius (författare) som Vad fan SKITSNACK!!! ”Hon anhänga för Socialdemokrati och Vänsterparti.

    De finns i varje förskola och i varje klass. Barnen som är fattiga. Men den som aldrig har råd att gå på bio, köpa nya jeans eller resa blir mästare på att dölja verkligheten de lever i.

    Skammen att kallas fattig kan många gånger vara lika jobbig som att vara utan nya vinterskor.

Det beror på föräldrar har slarvig med ekonomi som kan ha stor skulder.

    I dag finns närmare 250 000 fattiga barn i Sverige. 13 procent av landets barn växer alltså upp under knappa, ibland miserabla förhållanden.

Hon menar det är inte ovanligt föräldrar har slarvigt med kontroll ekonomi, därför 13% av barn lever ”fattig”

    – Jag blev ganska förvånad över att det blev en så mörk bild, säger Lina Stenberg, programhandläggare och författare till rapporten.

Hon menar idag blir föräldrar och barn BORTSKÄMD i Sverige. Dom kräver mer och mer skaffar saker t.ex bilar, kläder, cigretter. Mamma som har 17.000 kr lön som är låginkomst och det är nog bra lön som räcker för sina barn klara sig. Det beror inte mamma som har inkomst utan främst ansvar egen ekonomi.

    Hon har gått igenom 826 ansökningar som under ett års tid kommit in till en fond som organisationen har förfogat över. Fonden har delat ut bidrag till familjer med ekonomiska problem och mer än 600 av breven kom från ensamstående.

Det är löjligt! Vi måste tänka på U-land finns många barn är svält jämför med svensk ”fattig” barn har kläder och mat som kan mätt varje dag. Vad fan hon vill skrämma för svenska och ner på Allians.

    Men skammen att kallas fattig är stor. Föräldrarna skäms över att inte kunna ge sina barn det andra får och barnen skäms inför sina kompisar.För en del är det provocerande att prata om fattiga barn i Sverige med tanke på hur barn i till exempel utvecklingsländerna har det. Rädda barnen påpekar att det är en relativ fattigdom. Det handlar inte om att kunna köpa dyra prylar utan att alla barn ska ha en skälig levnadsstandard, enligt normen i samhället.

Hon menar föräldrar tar ansvar för ”fattig” barn. Många många föräldrar som har låginkomst som sköter bra med egen ekonomi så barn mår mycket bättre än hos föräldrar som är slarvig med ekonomi.
Många barn mår så sämre föräldrar som är slarvig ekonomi än föräldrar som är ordning.

    Enligt rapporten lever många barn i Sverige under ekonomiska förhållanden som inte är acceptabla enligt FNs konvention om barnets rättigheter.

NEJ, Jag tror inte på det och Ann-Helén Laestadius (författare) ljuger! Sannolika FN sade inte.
Enorm stor skillnad fattiga indiska barn och ”fattiga” svenska barn. Sverige finns inte barnarbete längre och Idag finns minst 50 miljoner barnarbete.

Vi ska inte lita på Ann-Helén Laestadius (författare) och Rädda barn som vill propagande för socialist och är antikapitalist!!!!

7 Responses to 250 000 unga lever i ”fattigdom”

  1. Att andra länder är fattigare än Sverige är inget skäl att anse att vi borde späka oss och bli fattiga, men de som klagar på hur vi har det i Sverige vet ingenting. Åk till Rumänien så får ni se! Dessutom är Rumänien inte särskilt fattigt i globalt perspektiv. Sedan är det förstås sant att det är jobbigare att vara fattig om grannen är rik än om grannen också är fattig. Allting är relativt och kanske skulle man kunna få höra snyfthistorier om barn i Beverley Hills vars föräldrar inte hade råd att ge sina barn en Ferrari när dlyckats ta körkort. De stackars barnen kanske fick nöja sig med en BMW!!!!!

  2. Smulan skriver:

    Oj oj oj … vilken planet bor du på? Hur gammal är du egentligen? Bor du hemma hos mamma och pappa? Vad har du själv för inkomster som gör att du kan nedvärdera andra människor så som du gör? Handikappersättning bara för att du är döv?

    Nä, väx upp! Du har en patetisk verkligehetsuppfattning som mer liknar 1800-talets moral-fanatiker. Att bara påstå att föräldrar är slarviga … det kanske är du som är slarvig själv?

  3. christoffern skriver:

    Vi bor Tellus ”Jorden”. Jag är 40 år gammal och har sambo. Jag har inkomst bara 17.000 kr per månad. Jag har ordning ekonomi med investering växer pengar fast skaffar barn via hjälp av surrogatmamma. Jag har fått jätte mycket kunskap av aktieaffär och lyckat bra. Om man vill ha kunskap så man måste flitiga själv. Många gör inte flitiga.

    Om vi lever i Laissez Faire kapitalist så släkter som finns i döv och har eget välfärd så gemesamt släkter kan hjälpa med döv genom försörja eller annan.

    Många döva levde helt ok under 1800-talet som var laissez faire kapitalist.

    Jag är inte alls slarvig med ekonomi själv så jag måste ta ansvar med ekonomi. Dom får skylla sig själv med slarvig ekonomi!.

    Om Sverige är Laissez Faire kapitalist fortfarande kan göra minska antal fattiga döva.

  4. henrik skriver:

    du som har denna blogga du är en jävla misslyckad n00b. möter jag dig på gatan skulle jag våldta din mamam inför dina ögon!

  5. Litecoin Red Dog skriver:

    I have been browsing online more than 2 hours today, yet I never found any interesting article
    like yours. It’s pretty worth enough for me. In my opinion, if all webmasters and bloggers made good content as you did, the internet will be a lot more useful than ever before.

  6. elbertina skriver:

    elbertina

    250 000 unga lever i ”fattigdom” | Frihet för döva

  7. auberta skriver:

    auberta

    250 000 unga lever i ”fattigdom” | Frihet för döva

Lämna en kommentar