Vad skillnad Socialliberal och Nyliberal?

Jo, Nyliberal och Socialliberal har exakt samma teori om personfrihet men är skillnad om ekonomifrihet.

Grundsregler:

Slag……………………………Nyliberal………………Socialliberal
Avskaffar alla skatter………….JA………………………..NEJ
Avskaffar alla arbetsrättighet..JA………………………..NEJ
Avskaffar skolplikt……………..JA………………………..JA
Avskaffar monarki……………..JA………………………..JA
Avskaffar värnplikt…………….JA………………………..JA
Avskaffar tull……………………JA………………………..JA
Avskaffar dödstraff…………….JA………………………..JA
Staten säljer alla egendom……JA………………………..JA
Fri invandrar…………………….JA………………………..JA
Grund av personfrihet………….JA………………………..JA

Båda nyliberal och socialliberal har exakt samma åsikt om personfrihet t.ex släpp fri narkotika, vapenliberal, frifart, bordeller o.s.v. men har inte samma åsikt om ekonomifrihet.

Nyliberal accepterar inte staten försörja människor som klara inte sig och Socialliberal vill staten försörjar människor och handikapp som klara inte sig med tvång skattefinans.

Jag tycker det är omöjligt avskaffa alla skatter så Staten behöver pengar av skattefinans som änvänder till nattväktsten men Nyliberals grundregler ska inte tvång skattefinans för till försvare, det ska inte tvång finans under krig. Det kallar ”anarkist nyliberal” så dom MUF:are är inte riktig nyliberal men Dom kallar MUF är nyliberala och klassiska liberala partiet som är anhänga på nattväktstaten och naturrättighet så miniskattetryck är endast 5%.

Socialliberal kallas av Folkpartist men jag tycker Folkpartist är inte fullständig socialliberal efter är emot frifart, vapenliberal o.s.v. Folkpartist är bara halv socialist och Bert Karlsson är mycket socialliberal och en av dom mest socialliberal i medlemmar i Folkparti som han är medlem det. Han är lite främlingfiend som arg på politiker är dumma och slösar massor pengar till flyktning så vi bli utsätta av belast skattebetalare.

Jag tycker socialliberal teori bör ha 25-30% i skattetryck nivå som USA. 25-30% skattetryck är lagom för socialliberal tycker jag som bör vara för frifart, bordeller, vapenliberal, narkotika som nyliberals teori för personfrihet.

8 Responses to Vad skillnad Socialliberal och Nyliberal?

  1. Jag gillar texten och tänker snart publicera en egen text i ämnet. Jag är klassiskt liberal, men samtidigt inte emot all offentligfinansierad social trygghet. Jag är inte heller 100% livsstilsliberal, eftersom jag är religiös. Ta en titt på min blogg de närmsta dagarna så skall jag utveckla mig i ämnet.

  2. christoffern skriver:

    Jätte bra som du tycker inte relgiösa ska bland med politik som Bush gör det. Jag är ateist men närmare till Buddish. Jag är så livsstilsliberal. Faktisk beundrar jag av dom som är religiösa och vill inte religiösa ska blanda med politik. Jag har inte emot all offentligfinansierad social trygghet heller,

  3. Kalle P skriver:

    Texten är OK, men herregud hur har du skrivit?! Nyliberal accepterar inte staten försörja människor som klara inte sig, komigen nu!

  4. This piece of writing is genuinely a good one it assists new internet
    viewers, who are wishing for blogging.

  5. So, before you begin with it, you might be interested in knowing the same benefits as the caffeinated forms
    of green Pure Green Coffee Bean Extract.

  6. Vaughn skriver:

    There are various motives why people prefer this belt.

  7. Vintage Clothing skriver:

    Fantastic website. Lots of useful information here.
    I am sending it to some friends ans also sharing in delicious.
    And obviously, thanks for your sweat!

  8. Reta Oliver skriver:

    The above mentioned companies are finest suppliers for fire retardant supplies which are wonderful for security, heat resistance, surroundings protection and plenty of other benefits. A true fire retardant ACM must have following traits.

Lämna en kommentar