USA blir starkare mot höger kristna.

USA är starkare än höger kristna SKÖNT! Jag blir jätte glad av nyheten.
Höger kristna drömmer för USA blir teokrati men har inte lyckat att överta USA.
Nu har höger kristna börjat att misslycka med försök teokrati staten. Bush och höger kristna är kristna fundamental i hemma. Demokrati vann över Republiken i kongressvalet, det är bra för HBT-vanlig.

Person som är politik för Folkparti skriver:

    Demokraterna i USA är något HBT-vänligare än socialdemokraterna och moderaterna i Sverige. Och Kerry har uttalat sig betydligt mer HBT-vänligt än Göran Persson.

    Opinionen har svängt mycket i USA de senaste 10 åren. Från att de flesta varit emot HBT-reformer och många varit HBT-fientliga så är idag en majoritet i USA för i princip alla reformer förutom homoäktenskap som är den mest kontroversiella HBT-reformen i USA.

    Notera att i USA är ca 50 % av befolkningen idag för homoadoptioner medan siffran i Sverige är ca 40 %. Befolkningen i USA är alltså mer positiva till homoadoptioner än i Sverige.

    Det är bara ca 25 % som för homoäktenskap men ca 60 % i USA är för partnerskap för homopar.

    Opinionsmätningar visar även att en majoritet av befolkningen är för att homosexuella ska kunna jobba på samma villkor som heterosexuella i försvaret. Majoriteten är för lagar mot diskriminering pga sexuell läggning.

    Det är alltså en minoritet av befolkningen som idag är för republikanernas HBT-fientliga politik. Men den kristna högern har påverkat republikanernas HBT-politik.

Det är trevligt siffrorna!! Imponerad för USA har blir rätt snabb förstärk mot höger kristna och framgång igen.
Det ser konservativa i USA bli svag efter USA och frihet är för stark.
Bush talar ut mycket om frihet innan valet. Nej det stämmer inte Bush och höger kristna väldig lögn om frihet.
Demokrati är lika mycket frihet som republiken. Självklart Republiken är mer ekonomifrihet men Demokrati är mer personligfrihet.

Demokrati vann över Republiken, det är inte konstigt många är trött på ultralkonservativ som gör att bli ofrihet.
Många har blivit lurat av republikens propagande mycket om frihet. ”Bush lovade USA ska bli friare men han gjorde tvärtom genom förbud stamcell och spel poker i internet” Många blir besviken för Bushs lögn om frihet även Irak krig och korruptionskandal. Republiken har dubbelmoral med korruption och kristens bibel står man ska inte ekobrott koppla till korruption.
Demokrati kan rädda ur från teokrati. Höger kristna är farlig och gör åter medeltiden konservativ. Många säger höger kristna är farligare än Demokrati.

Jag hellre Demokrati vann kongressvalet än Republiken. Jag håller mest med Libertian.

Om ni vill vet mera risk av Bush!

Lämna en kommentar